De kennel waar de honden net zo geliefd zijn als de mensen

Welkom op de site van de kennel Off Sandokans Home
Mijn naam is Ida Kimmels en ben dus helemaal gek van honden.
Dit is al in mijn kinderjaren gebeurd en heb ook altijd honden en andere dieren gehad, soms tot grote wanhoop van mijn ouders, omdat ik altijd wel een diertje vond dat verdwaald was of zielig, uit het nest gevallen was, zelfs heb ik een keer een hele tas met slakken meegenomen naar mijn ouderlijke huis. Daar waren mijn ouders echt niet blij mee, want zij vonden ze overal, die beestjes gingen op onderzoek uit.

Maar goed, de liefde voor dieren is er dus altijd geweest, en met name voor de honden. In 1993 maakte ik voor het eerst kennis met de lhasa-Apso, en was gelijk helemaal verkocht wat een karakter en een gratie, zo lief en speels en heerlijke knuffels, je kon met ze praten, van af dat moment zijn er de lhasa-Apso's in mijn leven gekomen.

Wat later kwam ik in contact met mensen die franse buldoggen fokten, tjonge zeg wat een clowns, net tanks, alles wat op hun weg kwam kegelden ze omver. Maar een uitstraling, super gewoon, en een karakter, ze hebben ook een geweldig gevoel voor humor dat maak ik dus dagelijks mee, ja u begrijpt het al ik ben er helemaal weg van.

Op dat moment in mijn leven woonde ik nog alleen, kon ik overal zelf over beslissen. Tot ik mijn huidige partner ontmoette, gelukkig houd ook hij van honden anders was het ook niets geworden hoor, mijn honden doe ik voor geen goud weg.
Maar hij woonde in friesland, en had daar zijn werk, wou ik daar wel wonen???
Ja dus geweldig lekker op het platte land met veel ruimte om huis en de bossen aan de overkant, dus op naar friesland en daar woon ik nu al weer 3 jaar.

 


Ondertussen was ik helemaal verliefd geworden (ja hoor op berend ook) op de bullmastiff, deze honden die zoveel kracht uitstralen, maar ohh zo'n heerlijk karakter hebben, hadden ook mijn hart gestolen, waar ik vroeger woonde kon ik ze niet hebben maar hier op het platte land hoe pak ik het aan met Berend, mijn partner (die werd af en toe al wanhopig werd van mijn dierenliefde, net als destijds met mijn ouders, ik vond altijd wel weer wat en dat ging dus weer mee naar huis)
Mijn mond viel open en ik was sprakeloos en dat gebeurt niet zo snel. Berend was het er mee eens sterker nog ik kreeg van hem mijn eerste Bullmastiff een teefje genaamd: "Faith"
Faith heeft een dijk van een stamboom en is een prachtig mooi rood teefje. Ik kan je vertellen ik was de koning te rijk. Het word wel een heel verhaal he, maar als ik eenmaal over mijn honden begin is het eind zoek en kan ik wel uren door gaan. Mijn jeugd droom is uitgekomen, mijn honden en ik vormen een eenheid en daar zal ook niemand tussenkomen.

Ik ben trots op mijn honden en ik hou van ze, en wie aan mijn honden komt die komt aan mij.

Ida Kimmels
Trotse eigenaresse van Kennel Off Sandokans Home de kennel waar de honden net zo geliefd zijn als de mensen