Regelmatig krijgen we de vraag of we ook een showpup verkopen?
Al onze pups hebben een super mooie kampioen afstamming en zijn kern gezond en gefokt met als uitgangspositie de FCI rasstandaard!
De gezondheid, vinden wij bovenal het belangrijkste en is altijd onze uitgangspositie wanneer wij een pup fokken.

Een showpup wordt niet zomaar geboren.
Sterker nog wij stellen dat je bij ons een pup koopt die Veel Belovend is.
Vervolgens met de juiste:
voeding
opvoeding
verzorging
begeleiding
liefde
kun je eventueel met deze pup de kampioenschappen gaan proberen te behalen. Ook vinden wij een een zeer goede band tussen de baas en zijn hond zeer essentieel. Zelf spreken we altijd over een klik tussen mij en de hond en als de *klik* er niet is dan kan je het wel schudden dan doet hij het niet voor je!

Ook hou ik van een vrije en blije hond die lekker kan spelen en vrij rond lopen. Het is waar, je hebt dan wel veel meer werk om de vacht in goede conditie te houden maar dat heb ik er graag voor over. Ik zie graag een spontane en vrolijke hond in de ring, die lekker vrij is en zich zelfverzekerd beweegt. Hij straalt een eigen persoonlijkheid uit en zweeft als het ware door de ring.

Garanties kan ik nimmer geven en ook wil ik hierbij heel duidelijk stellen een showhond een totaal plaatje is, een soort van totaal geheel.
Ontbreekt er 1 facet dan is er al onbalans en kan je stellen dat het bereiken van een uiteindelijk definitief kampioenschap een lange en soms zware reis is met soms wel een onbereikbaar doel...

Naast dat we een pup verkopen op de leeftijd van 8 weken als zogenaamde huishond verkopen we op aanvraag ook jongenhonden als showhond. Deze jongenhonden hebben de leeftijd van minimaal 6 maanden oud en zijn doorgewisseld en hebben ook minimaal 1 show met ons gelopen.
Uiteraard hangt hieraan een ander prijskaartje dan een huishond.

Wenst u specifiek hierover meer te weten dan is het beste om telefonisch contact met mij op te nemen voor het verstrekken van verdere details!