Hiwata-Tatjana Off Sandokans Home
Geb 08-03-2007

 

 

Hier is onze Hiwata Tatjana een super Lhasa Apso meisje

Zij is de dochter van Bijou en Huricane on Rings Lhamco Laco (oftewel Harrie)
Ze is wit zwart, en vind het een ramp om schoon te blijven ,dat is ze dan ook bijna NOOIT, ZIJ IS DE PIETJE BEL onder mijn Lhasa's.
Graven, graven en nog eens graven, dat is het liefste wat ze doet, ligt er ergens een plasje water, en hebben de anderen de pootjes ietsjes nat????? Tatjana is echt helemaal nat, en smerig.
Waar ze het vandaan haalt mag joost weten maar het lukt haar altijd, ze is echt geweldig lief, en aanhankelijk, mag ook heeeeeeeeeeeeeeeel erg graag knuffelen (en dan zit ze ook heerlijk stil bij je op schoot) maar o wee als ze maar weer naar buiten gaat dan is het weer feest, ze steekt iedereen aan met haar dolle capriolen, en hangt graag de clown uit.
Z
e is echt een Lhasa met spirit, wandelen vind ze wel leuk, maar ze is natuurlijk veel liever los mooi staan kan ze super (als ze wil ).
We gaan dus wel showen met haar, phoe dat zal nog wat worden ze zal zich echt wel vermaken op de shows, maar als ze de muts op heeft, kan je, je lol op.
Maar dat geeft niets, het is een geweldige meid en een schat, we zien wel wat het wordt, en hoe het gaat in ieder geval wordt ze s'avonds gewassen ,zodat ze beslist geen gelegenheid krijgt ,om zich weer vies te maken.

Om jullie een idee te geven hoe Tatjana er kort na een was en borstelbeurt uit ziet ,zal ik het jullie niet ontnemen om daar een foto van te laten zienHoiMaar ze kan ook heel mooi zijn hoor


Je moet er wel even de tijd voor nemen


Maar dan kan ons Pietje Bel echt een heel mooi meisje zijn


Is het geen plaatje
 

Pedigree :: Afstammeling
Hiwata-Tatjana Off Sandokans Home

Hurricane on Rings Lhamco-Laco
Ch. Orlanes American Made
Ch. Orlanes First Mate

Ch. Orlanes Maple Sugar
Ch. Magnolia Night Dar
Ch. El Minjas May Boy

Ch. Extreme Dar
Byou off Sandokanshome
Anchin v.h. Leertouwerhof
Ch. Jayridge Great Expectation

Bijou v.h. Leerthouwerhof
Jowella-Cheyene off Sandokanshome
Houdini v.h. Leerthouwerhof

Suzy v.h. Leerthouwerhof